Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переміщеним українцям допоможуть знайти віддалену роботу

Переміщеним українцям допоможуть знайти віддалену роботу - Upwork, Tent, Payoneer та інші запустили благодійну ініціативу.

Глобальний маркетплейс роботи Upwork, Tent Partnership for Refugees (Tent), платіжна платформа Payoneer та інші запустили нову ініціативу «Необмежені можливості: забезпечення переміщених фахівців віддаленою роботою». Вона має на меті поєднати десятки тисяч переміщених українських спеціалістів і бізнеси, що пропонують віддалену роботу. 

Через платформу Upwork учасники ініціативи отримають доступ до: 

  • можливостей працевлаштування;
  • тренерів, які допоможуть переміщеним професіоналам зареєструватися на Upwork, визначити навички, які мають попит, і дадуть їм пораду, як краще продати себе компаніям, які шукають незалежних спеціалістів;
  • сертифікацій навичок, щоб збільшити шанси знайти роботу;
  • можливостей розвивати нові навички;
  • соціальних послуг, які дозволять їм зосередитися на роботі;
  • надійного способу отримати зароблені кошти.

Спеціалісти, що не мають акаунту на Upwork, можуть зареєструватися за спеціальним посиланням. Щойно буде створений обліковий запис, і команда Upwork підтвердить особу, з потенційним учасником зв’яжеться представник платформи та запропонує корисні ресурси. Спеціалістам, що вже мають акаунт, треба зайти в нього та відвідати цю сторінку.

Спираючись на досвід, отриманий в процесі роботи ініціативи, Tent і Upwork розроблять найкращі практики щодо того, як компанії можуть залучати переміщених незалежних спеціалістів, і розширять ініціативу, щоб залучити до неї більше компаній.

«Ще до повномасштабного вторгнення Росії Payoneer всіляко підтримував українських фрилансерів. Нині ж ми відчуваємо моральний обов’язок ще більше допомагати нашим співгромадянам. Тому ми раді приєднатись до чудової ініціативи Upwork і Tent і дуже сподіваємось, що якомога більше українців, що були змушені виїхати за кордон або в іншу частину України, знайдуть гідну зайнятість, яка дозволить не тільки забезпечити себе та свої сім’ї, а й розвиватися далі професіонально та особисто», — зазначила Любов Даниліна, в.о. генерального директора Payoneer в Україні.

Більше інформації про ініціативу за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ