Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переселенки у Львові безплатно опановують кравецьку майстерність

У Львові розпочалися дев’яті безкоштовні навчання з кравецької майстерності для внутрішньо переміщених осіб. Цього разу опановувати нову професію будуть 12 жінок, які після початку повномасштабного вторгнення окупантів знайшли прихисток у Львові та області. Наймолодшій учасниці 20, а найстаршій – 56 років. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Навчати кравецької справи будуть професійні викладачі протягом 2,5 місяців. Навчання складається з теоретичної частини та багатогодинної практики на промисловому обладнанні. Заняття відбуватиметься щодня у будні по 4 години. Під час курсу учасниці отримають професійні знання про моду, дизайн, тканини, конструювання, крій та шиття.

Нагадаємо, курси з кравецької майстерності у Львові пройшли вже понад 130 людей. В загальному 30% випускників змінили свій фах і працюють за новою спеціальністю. Частина з них відкрили власну справу.

Курс кравецької майстерності реалізується ГО Alliance of Development за співфінансування німецької організації Schüler Helfen Leben в межах проєкту "Більше можливостей для молоді в Україні"

Партнери проєкту: Львівська Інноваційна Школа Кравецької Майстерності City Institute/Інститут міста West Ukrainian Fashion Industry Cluster Простір ProFashion - Бібліотека Сихів Львівська Муніципальна Бібліотека Управління Культури Львова
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ