Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Перлина Карпат» може зазнати значних збитків через теплу погоду взимку

Через відсутність снігу готель «Перлина Карпат» не відчув значних збитків, але якщо далі буде така ситуація, то ми можемо зазнати доволі значних збитків – про це «Гал-іnfo» сказав директор готелю «Перлина Карпат» Тарас Мих.
За його словами, наразі готель збитків не зазнав, оскільки замовлення місць на заїзд під час новорічних свят були зроблені ще влітку. «Порівняно з минулим роком «Перлина Карпат» недобрала 15-20% валових доходів, але це несуттєво відбивається на доходах готелю, – сказав Тарас Мих. – Через відсутність снігу в Карпатах були випадки відмови від путівок, але небагато. Наразі місця на наступний заїзд, на свято Меланки, у готелі «Перлина Карпат» розкуплені».
Як повідомив директор готелю «Перлина Карпат», у Карпатах зараз є сніг товщиною 30 см і на горі Тростян працюють усі підйомники, окрім тих, що на півночному та західному боці.
Готель «Перлина Карпат» розташований у Славську Сколівського району і може розмістити 70 осіб; у ньому є 30 номерів різної комфортності, а разом з додатковими місцями у готелі можуть розміститися до 85 осіб. Станом на нинішній день всі номери готелю заброньовані.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ