Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перший домашній матч кваліфікації Євро-2020 збірна України проведе у Львові, - Павелко

Перший матч на своєму полі у відбірному турнірі Євро-2020 національна команда України проведе у Львові на місцевій «Арені Львів». Про це перед поєдинком Ліги націй Україна — Словаччина повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко. Інформує офіційний сайт ФФУ.

«Львів — це неймовірне місто зі славетними футбольними традиціями, тут по-особливому вболівають за збірну, і Львів є надійною футбольною фортецею головної команди країни. Тому перший домашній поєдинок збірної в рамках відбору до Євро-2020 відбудеться на «Арені Львів», — сказав Андрій Павелко зі сцени фан-зони, облаштованої поруч зі стадіоном.

Додамо, що імена своїх суперників збірна України дізнається 2 грудня цього року, коли відбудеться жеребкування в Дубліні. Матчі перших двох турів кваліфікації Євро-2020 заплановано на період із 21-го по 26 березня 2019 року. 

Нагадаємо також, що у неділю, 9 вересня, українська команда за порожніх трибун «Арені Львів» зуміла обіграти збірну Словаччини з рахунком 1:0. Єдиний гол на рахунку форварда «Вест Хема» Андрія Ярмоленка. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ