Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший в Україні науково-навчальний комплекс «Економосвіта» підбив підсумки своєї трирічної діяльності

Перший в Україні науково-навчальний комплекс «Економосвіта» підбив підсумки своєї трирічної діяльності — повідомили „Гал-info” у прес-службі Львівського банківського інституту Національного банку України.
 За цей час, на базі „Економосвіти” львівські науковці захистили 11 докторських та 72 кандидатські дисертації економічного спрямування. Плідно проводиться видавнича діяльність – опубліковано 6 навчальних посібників для вищої школи з грифом Міністерства освіти і науки України, довідник „Провідні вчені західного регіону України”, навчальний посібник „Регіональна політика”, видано 14 монографій, 10 збірників наукових праць та ін.
Учасники „Економосвіти” постійно обмінюються науковими школами, запрошуючи кращих викладачів з установ-членів науково-навчального об’єднання до читання лекцій, керування дипломами, аспірантами та докторантами, авторськими колективами працюють над підручниками, пишуть наукові статті та ін.
Науково-навчальний комплекс «Економосвіта» — це перший комплекс такого питу в Україні. Свою розпочав він розпочав на базі Інституту регіональних досліджень НАН України, Інституту економіки та менеджменту при Національному університеті «Львівська політехніка», Тернопільської академії народного господарства (нині – Тернопільський національний економічний університет), Львівського банківського інституту Національного банку України.. Ініціаторами створення Комплексу були Західний науковий центр НАН та МОН України.
Управління Комплексом здійснює координаційна Рада. Для організації роботи приймається спільний План та Програма діяльності. Робота учасників Комплексу проводиться за шістьма напрямами: підготовка висококваліфікованих спеціалістів у сфері економічної діяльності; підготовка наукових та науково-педагогічних працівників вищої кваліфікації; науково-дослідна робота; проведення спільних науково-практичних конференцій, постійно діючих семінарів, круглих столів з актуальних проблем економіки; спільна видавнича діяльність, а також міжнародне науково-навчальне співробітництво.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ