Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час рейдів на Львівщині виявили 60 дітей без належного нагляду

За результатами рейдів 55 дітей повернули в сім’ю, 1 - до навчальних закладів, 2 - в притулок, 2 - в заклади охорони здоров’я. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Упродовж першого півріччя 2022  року працівники служб у справах дітей області спільно з працівниками ювенальної превенції, центрів соціальних служб провели на Львівщині 434 профілактичних рейдів «Діти вулиці», «Вокзал», щоб зрозуміти кількість дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«Під час рейдів виявили 60 дітей, з яких 47 дітей вилучили з вулиці, 13 із сім’ї. Враховуючи вік, то 8 знайдених дітей із вказаної загальної кількості віком до 6 років. Ще 23 – від 14 до 18 років. Найбільша категорія - це діти віком від 6 до 14 років. Їхня кількість складає 29 дітей», - розповів начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

Під час рейдів обстежили 899 родин, про належне виконання батьківських обов’язків попередили 478 батьків. Ініціювали притягнути до  відповідальності 61 батьків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ