Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під Львовом спіймали 20-річного гастролера-закладника

24 січня приблизно о 21:00 під час патрулювання території оперативники кримінальної поліції відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 виявили зловмисника, який робив закладки на вулиці Івана Франка у селі Зубра Львівського району.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. У 20-річного мешканця  Кіровоградської області виявили та вилучили 27 згортків з речовиною, ззовні схожою на «амфетамін» та «канабіс». Усе вилучене скерували на експертне дослідження

Також встановлено, що «гастролер» неодноразово розповсюджував наркотики у Львівському  районі.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні правопорушення,  передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ