Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під Львовом викрили незаконну АЗС

2 грудня поліцейські групи реагування патрульної поліції спільно з співробітниками відділу превенції та інших служб Львівського районного управління поліції №2 під час відпрацювання території обслуговування виявили на автодорозі "Львів - Шегині" неподалік від села Зимна Вода нелегальну автозаправну станцію.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, працівники станції незаконно реалізовували водіям дизпаливо з цистерни через паливо-роздавальну колонку і не мали жодних дозвільних документів - ліцензії на торгівлю підакцизними товарами, сертифікатів на пальне та інших.

Також поліцейські задокументували факт продажу працівником нелегальної АЗС, 50-річним місцевим мешканцем, дизпалива водію автомобіля "Рено". Правоохоронці вилучили обладнання нелегальної АЗС та приблизно 150 літрів пального. Призначені експертизи. 

Тож дізнавачі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі терміном до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на аналогічний термін або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ