Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Під Мар'їнкою та Авдіївкою цілодобові бої

На ділянці між Мар'їнкою та Авдіївкою на Донецькому напрямку тривають практично цілодобові бої. Підконтрольні Росії бойовики у порушення Мінських домовленостей застосовують заборонене озброєння, розгорнуте, в тому числі, і в житлових кварталах Донецька.

Про це заявив на брифінгу в суботу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку оперативна обстановка залишається незмінною. Бойові дії на ділянці між Мар'їнкою та Авдіївкою тривають цілодобово, а після заходу сонця незаконні збройні формування починають активно застосовувати заборонене озброєння, яке розгорнуто по всій лінії фронту, в тому числі і в житлових кварталах Донецька", - сказав Лисенко.

За його словами, внаслідок вогню з великокаліберної зброї бойовиків під обстріл потрапляють і населені пункти на відстані 5-8 км від лінії зіткнення.

Він також додав, що терористи накопичують значні сили на Горлівському плацдармі.

"В районі Горлівки обстановка залишається відносно стабільною, провокації ворога мають поодинокий характер, проте використання танків з боку незаконних збройних формувань свідчить про накопичення значних сил противника на цьому плацдармі", - зауважив  речник Президента з питань АТО, уточнивши, що за оперативною інформацією, в цьому районі противник зосередив практично усі наявні у нього засоби: від зенітник установок ЗУ-23-2 до танків та ракетних систем залпового вогню.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ