Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підготовка обгрунтовуючих матеріалів для отримання дозволу на викиди

Підготовка обгрунтовуючих матеріалів для отримання дозволу на викиди, - коментує директор ТОВ «Компанія «Центр ЛТД» Олег Бота.

Відповідно до наказу Мінприроди від 01.10.2012 № 475 «Про затвердження Порядку внесення установ, організацій та закладів, які здійснюють розробку документів, що обґрунтовують обсяги викидів для підприємств, установ та закладів, які здійснюють розробку документів, що обґрунтовують обсяги викидів підприємств, установ, організацій та громадян - суб’єктів підприємницької діяльності Компанія «Center ltd» внесена до переліку.

На основі звіту проведення інвентаризації викидів забруднюючих речовин наші спеціалісти готують документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів підприємства. Відповідно Наказу Мінприроди № 108 від 09.03.2006 р. про затвердження інструкції «Про загальні вимоги до оформлення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян-підприємців» розроблення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, здійснюють установи, організації та заклади, яким надано право на розробку таких документів та які занесені до відповідного переліку Мінприроди України. 

Термін дії Документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для третьої групи підприємств - необмежений, другої групи сім років, першої групи п’ять років. У разі зміни якісних та кількісних показників викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря Документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, підлягають корегуванню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ