Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підлітків Львівщини запрошують у табір «Злет на горі Маківка»

У травні Організація української молоді «Спадщина» проведе щорічний патріотичний табір, присвячений пам’яті героїчного бою Українських січових стрільців, «Злет на горі Маківка».

Як інформує Управління молоді та спорту Львівської ОВА, табір відбудеться з 11 до 14 травня. Учасниками може стати кожен охочий віком від 9 до 16 років.

Програма, перш за все, буде зорієнтована на те, щоб ознайомити юнацтво з діяльністю та історією українського січового стрілецтва, а основна ціль подорожі – урочисте вшанування полеглих воїнів на пантеоні, кажуть організатори.

«Щороку наша поїздка на Маківку символізує відкриття сезону наметових таборів, але насправді цінність цього табору набагато масштабніша, вона в традиції, адже понад 30 років ми вшановуємо тут героїв Маківки. У такий переломний час, як зараз, критично важливо пам’ятати свою історію, поширювати її, знайомити з нею нове покоління. Маківка – це місце історії. Тут ти, без перебільшень, стаєш частиною цієї історії», – розповів один з організаторів табору Юліан Гончар.

На таборовиків чекають різноманітні майстер-класи, заняття, великий спортивно-історичний квест, вечірня гра, співи біля ватри, нові знайомства та пригоди. 

Дізнатися більше деталей та стати учасником табору можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ