Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваному в організації сутенерства призначили заставу

Керівнику державного підприємства, якого підозрюють в організації сутенерства, повідомили про підозру. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Львівської області спільно з працівниками правоохоронних органів Львівщини повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 303 КК України керівнику державного підприємства у місті Львові.

Зазначимо, що останній підозрюється в організації сутенерства, а саме в занятті проституцією в складі організованої злочинної групи.

23.05.2017 ухвалою Галицького районного суду міста Львова задоволено клопотання прокуратури про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. При цьому, судом визначено заставу в розмірі 128 тис. грн.

Відповідно до санкцій інкримінованого злочину, злочинцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ