Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваним в розкраданні 1,2 млрд гривень обрали запобіжні заходи

15 листопада 2019 року Антикорупцій суд обрав колишньому першому заступнику голови Нацбанку України запобіжний захід у вигляді застави у сумі 5 млн гривень. Про це повідомили у прес-службі САП.

Крім того суд поклав на підозрюваного ряд процесальних обов'язків.

13 листопада 2019 року Антикорупційний суд застосував до директорки компанії, майно якої передавалось під заставу, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою у сумі понад 1 млн 920 тисяч гривень.

13 листопада 2019 року директору компанії, яка здійснювала оцінку нерухомості та яка пов’язана з власниками «ВіЕйБі Банку», обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою зі 384,2 тис. гривень застави.

13 листопада 2019 року засновнику фірми, пов’язаної з власниками "ВіЕйБі Банку", обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 576,3 тис. гривень.

13 листопада 2019 року члену Ради Національного банку України обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

12 листопада 2019 року Антикорупційним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення 1 млн 156 тис. гривень застави колишньому заступнику голови правління ВіЕйБі банку.

12 листопада 2019 року Антикорупційним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення 15 млн 368 тис. гривень застави колишній директорці Генерального департаменту банківського нагляду НБУ.

Питання щодо оскарження запобіжних заходів буде вирішено після ознайомлення з повним текстом рішень суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ