Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зеленський підписав закон про безперешкодну діяльність прокурорів САП

Президент Володимир Зеленський підписав закон щодо безперервного та безперешкодного здійснення прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури покладених на них функцій.
Фото з Facebook-сторінки Володимира Зеленського

Про це повідомляється у Телеграмі Верховної Ради. 

«Президент України підписав закон щодо безперервного та безперешкодного здійснення прокурорами САП покладених на них функцій (3887-ІХ). Верховна Рада України прийняла акт 18 липня», - йдеться у повідомленні. 

Вказується, що законом вносяться зміни до частини першої статті 14 Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність», якими надаються заступнику генерального прокурора – керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури право своїми наказами уповноважувати прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на здійснення нагляду за додержанням законів під час проведення оперативно-розшукової діяльності.

Закон також дозволить забезпечити безперервне та безперешкодне здійснення прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури покладених на них функцій та узгодити статтю 14 Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність» з положеннями Закону України «Про прокуратуру».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ