Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підприємець захопив 0,63 га землі на Сихові

У Львові судитимуть керівника приватного підприємства за незаконне захоплення землі. Повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки Львівщини, слідчі Сихівського відділу поліції за процесуального керівництва Сихівського відділу Львівської місцевої прокуратури №1 встановили, що торік керівник одного із приватних підприємств самовільно зайняв земельні ділянки у Львові загальною площею у 0,63 га.

Не маючи жодних рішень органів виконавчої влади про передачу у власність чи надання у користування земельної ділянки, 52 - річний чоловік облаштував на ній автостоянку. Внаслідок цього територіальній громаді Львова було завдано значної шкоди.  За оцінками експертів, вартість самовільно захопленої землі становить понад 7 000 000 гривень.

Керівнику приватного підприємства повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення за ч.1 ст.197-1 Кримінального кодексу України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво). Обвинувальний акт скеровано на розгляд в суд.

Статтею передбачене покарання у вигляді штрафу від двохсот до  трьохсот  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ