Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці Львівщини та Німеччини посилюють співпрацю

Делегація німецьких бізнесменів відвідує Львівщину. В межах візиту зустрілись із представниками бізнес-середовища області та організацій, які сприяють його розвитку.

Про це повідомляють в ЛОВА. 

«Кожен візит наших міжнародних партнерів в Україну, та зокрема нашу область в умовах воєнного стану – це свідчення того, що ми на правильному шляху та наша перемога близько. Війна поставила перед нами надзвичайно багато викликів, проте – це також можливість переглянути економічні пріоритети, потенціал та шляхи розширення економічного партнерства»,- зазначив під час зустрічі перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Він зупинився на Програмі підтримки  бізнесу, яку запровадила Львівщина від початку повномасштабного вторгнення. Зокрема, вона покликана сприяти виходу підприємців, в тому числі релокованого бізнесу, на нові ринки, а також про роботу офісу супроводу інвестора.

«Однією з найбільших наших переваг є індивідуальний підхід до інвестора. Негаразди бізнесу – це наші негаразди і перемоги бізнесу – наші спільні перемоги. І хочеться, щоб було якомога більше перемог, а це - якісно організованих та реалізованих проектів. Для Львівщини - це зокрема проекти у кооперації з німецьким бізнесом», - додав перший заступник.

Відповідаючи на запитання німецької сторони, Андрій Годик також додав, що Україна, зокрема Львівщина працюватиме лише з бізнесом, який не перебуває під санкціями і не фінансує російський тероризм.

«Наш пріоритет - це наша перемога. Нам принципово важливо і ми раді тому бізнесу, який заявив про свою позицію щодо російської агресії щодо України і не підтримує ворога, зокрема в економічному плані. І ми раді бізнесу, який не є під санкціями, а також не належить до бізнесу, який фінансує тероризм».

У складі німецької делегації - більш як десяток керівників підприємств та організацій з різних сфер, зокрема тих, що стосуються питання безпеки бізнесу.

«Ми зараз аналізуємо те, що тут відбувається і в майбутньому сподіваємось, що будемо вести тут бізнес і більше компаній будуть сюди після нас приїздити», - зазначили представники німецького бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ