Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємців Львівщини запрошують на навчання з отримання грантів

У межах програми «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва» планують провести 30 тренінгів в 73 громадах Львівської області.
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

«За результатами дослідження Інвест офісу серед підприємців Львівщини лише 10% опитаних користувалися грантами та іншими видами безповоротного фінансування. Це зумовлено браком інформації та досвіду використання таких інструментів.

Відтак Інвест офіс спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розробив програму навчань для мікро-, малого та середнього бізнесу «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва»,  — йдеться у повідомленні.

У ЛОВА анонсують, що під час навчання бізнес отримає цінні знання про те, як і де шукати фінансові можливості; дізнається про нюанси та правила написання грантових заявок; на практиці спробує розібратися у пошуку додаткового фінансування.

Учасниками та учасницями навчання можуть бути особи, які є власниками або працівниками підприємств чи є фізичними особами-підприємцями. Участь безплатна за умови попередньої реєстрації.

«Запрошуємо бізнес долучитися до подій! Щопонеділка ми поширюватимемо інформацію про заплановане навчання на найближчий тиждень. Стежте за новинами на ресурсах облдержадміністрації та Інвест офісу, щоб не пропустити тренінг у своїй громаді!»  — звертаються організатори.

Дайджест запланованих навчальних сесій у період із 17 по 23 квітня.

Після реєстрації менеджер/-ка зателефонує і підтвердить участь. У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за вказаним нижче телефоном. 

Контактна особа: Степан Рішко, менеджер Інвест офісу, +38 096 187 71 13

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ