Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємцям прийшли платіжки зі завищеними сумами: комісія облради звернулась до Львівоблеенерго

Комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу звернулася до ПрАТ «Львівобленерго» з проханням відреагувати на скарги побутових споживачів щодо недотримання графіку відключень електроенергії і роз’яснити ситуацію щодо нарахувань за спожиту електроенергію для підприємців.
Ілюстративне фото: dnpr.com.ua

Як розповів заступник голови комісії Тарас Подвірний, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) розпочала перевірки по скаргах побутових споживачів щодо недотримання графіку відключень, зокрема і на Львівщині.

«До нашої комісії також звертаються підприємці і повідомляють, що їм приходять завищені суми за споживання електроенергії. І це при тому, що чимало часу електроенергія була відсутня, а головне – тариф не змінювався.

Тому виглядає так, що в односторонньому порядку «Львівобленерго» змінило тариф і нарахувало більші плату для бізнесу",  зауважив Подвірний.

На його думку, важливо, отримати роз’яснення від енергетиків, аби підприємці розуміли, чи зможуть вони далі стабільно працювати за тим тарифом, який є затверджений.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ