Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємиці Львівщини можуть отримати премію до 150 тисяч гривень

Комітет бізнеследі Франко-української торгово-промислової палати (CCIFU) оголосив конкурс «Створено жінками – 2024». В межах проєкту жінки-підприємиці, які ведуть діяльність під час активних воєнних дій зможуть отримати фінансову підтримку на розвиток власної справи.

Переможниця премії отримає 150 000 грн, членство у Франко-українській торгово-промисловій палаті та поїздку в Париж. А всі фіналістки – грошові призи від 25 тис. грн до 100 тис. грн, консультаційну підтримку від компаній-партнерів.

Важливою умовою для участі є те, що бізнес повинен бути чинним, а не новоствореним. Учасниці варто заповнити інформацію на сайті  та додати такі файли:

  • Презентація проєкту від кандидатки: досвід роботи, основні досягнення, проєкт розвитку і бізнес-план на 3 роки (максимум 12 сторінок у форматі ppt);

  • Відео про компанію і проєкт (на 2-3 хвилини);

  • Офіційний реєстраційний документ.

Оцінювати проєкти будуть за кількома критеріями: оригінальність та логічне обґрунтування, якість наданих документів (стратегічне мислення, бізнес-план) та якість презентації.

Подати заявки можна до 24 березня. Члени журі оберуть 10 фіналісток, яких запросять на онлайн-зустріч, що відбудеться у червні цього року. Заявки кандидаток будуть розглянуті у 2 етапи.

Після закінчення другого етапу відбору, журі визначить кандидатку-переможницю на церемонії нагородження, що відбудеться 9 липня 2024 року. Після завершення конкурсу переможниця отримає:

  • Премію на церемонії у присутності партнерів (150 тис. грн);

  • Подорож в Париж (авіабілет та розміщення на 1 особу);

  • Супровід проєкту компаніями-партнерами протягом 1 року;

  • Безкоштовне членство в CCIFU протягом 1 року.

«Цей конкурс для жінок-фермерок – це не лише візитівка їхньої оригінальності та стратегічного мислення в бізнесі. Це насправді їхній квиток у світ інноваційного сільськогосподарського розвитку, шанс стати активною учасницею великого глобального підприємницького суспільства», – зауважила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Детальніше про конкурс за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ