Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємиці Львівщини можуть отримати тревел-гранти

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» приймає заявки від підприємиць та представників жіночих громадських організацій, які планують поїздку за кордон для участі в заходах, або подіях, які пов’язані з професійним, робочим чи навчальним напрямком.

Максимальна сума гранту затверджується фондом індивідуально. Термін ухвалення рішення фондом – до 14 календарних днів. Фонд виплачує грант двома траншами: перший транш – основна частина гранту (70%), другий транш (30%) – після отримання повного фінансового звіту на суму різниці між фактичними витратами та першим платежем, але не більше ніж сума затвердженого бюджету гранту.

До участі запрошуються: 

  • фізичні особи з офіційно зареєстрованим ФОП для участі в виставках, конференціях, бізнес-навчаннях, виводу на зовнішні ринки власних продуктів, товарів, послуг або для обміну досвідом. 

  • офіційно зареєстровані жіночі громадські організації, які відповідно до статуту мають спрямованість на захист прав жінок та/або просування гендерної рівності, зміцнення економічної незалежності жінок та розвиток жіночого підприємництва. 

Витрати, які можуть бути включені до бюджету заявки на тревел-грант:

  1. транспортні – придбання квитків економкласу;

  2. проживання (якщо термін проживання не перевищує 7 діб);

  3. реєстраційний збір для участі в заході;

  4. оформлення страховки на час поїздки. 

До заявки необхідно додавати вкладеним файлом документи, що підтверджують поїздку та витрати: 

  • запрошення на захід від сторони, що приймає; 

  • підтвердження вартості проживання та проїзду (бронювання);

  • інші документи, які підтверджують витрати на поїздку;

  • наявність чинного закордонного паспорта;

  • лист підтримки від ГО; лист прохання, якщо претендентка – ФОП.

«Участь жінок-підприємиць у цій грантовій програмі є надзвичайно важливою, оскільки дозволяє жінкам відвідувати міжнародні виставки, конференції та навчальні заходи, що сприятимуть їх професійному розвитку, підвищенню кваліфікації та отриманню нових знань,  які можна застосувати для розвитку бізнесу, а також можливості для виходу на зовнішні ринки, обміну досвідом у сфері підприємництва», – наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.  

Більше про програму та подати заявку на отримання гранту – за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ