Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Підсумки звітно-виборної конференції Асоціації футзалу Львівщини

Сьогодні, 4 лютого, у конференц-залі Гал-інфо відбулася звітно-виборча конференція Асоціації футзалу Львівщини. Під час неї делегати розглянули п’ять важливих питань, серед яких розгляд заяв на індивідуальне членство в Асоціацію футзалу Львівщини, формування дисциплінарної, апеляційної та ревізійної комісій АФЛ, а також визначилися з кількісним складом та обранням членів виконавчого комітету АФЛ. За ініціативи президента АФЛ Мирослава Хом’яка, делегати одноголосно підтримали рішення про обрання віце-президентів АФЛ на наступній конференції, яка запланована кінець квітня-початок червня.

За підсумками голосування делегатів конференції до складу дисциплінарної комісії увійшли Назар Кравець, Геннадій Гранківський, Олександр Огірчук, Андрій Холявко та Ростислав Бардин. Головою комісії делегати обрали Назара Кравця, а його заступником – Геннадія Гранківського.

До складу апеляційної комісії увійшли Габор Вайда, Олександр Соломонко та Анатолій Веселовський. Головою комісії делегати обрали Габора Вайду. До складу ревізійної комісії увійшли Степан Семак, Ганна Богута та Ігор Чорнобай. Ревізійну комісію очолив Степан Семак.

До складу виконавчого комітету Асоціації футзалу Львівщини увійшли 25 членів, серед яких Мирослав Хом’як, Юрій Сорочик, Олександр Стефанків, Микола Маланич, Ярослав Грисьо, Юрій Майборода, Андрій Тодощук, Михайло Тесля, Анатолій Забарило, Олег Домчак, Петро Закалюжний, Ігор Матвійчук, Микола Лук’янченко, Василь Калічак, Олег Верещинський, Ірина Ванат, Лілія Білінська, Богдан Пастернак, Іван Шимечко, Мар’ян Лозинський, Роман Лаба, Петро Грева, Мар’ян Лозинський, Микола Павліш та Павло Гребенюк. За такий склад учасників проголосували майже усі присутні учасники конференції.

«Сьогодні відбулася визначна подія для Асоціації футзалу Львівщини, - каже Мирослав Хом’як. – За підсумками конференції сформовані робочі органи Асоціації. Найвизначніша подія – об’єднання усіх ліг від різних організаторів. Цих людей ми запросили до роботи у виконавчому комітеті, а також до роботи в усіх органах Асоціації. Ми її підсилюємо і сподіваємося, що з цього буде серйозний результат. Протягом місяця ми вели непрості перемовини. Були певні образи один на одного, однак мені, як новій людині в Асоціації, було простіше спілкувалися з усіма організаторами футзальних чемпіонатів на Львівщині. Вислухавши усі гострі моменти, нам вдалося об’єднати усіх в одну єдину Асоціацію, під егідою якої ми зможемо проводити повноцінні чемпіонати», - сказав Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ