Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пікетувальники перекрили рух трамваїв на площі Ринок

Пікетувальники, які під стінами Львівської міськради вимагають скасування двоставкового тарифу, перекрили трамвайну колію на площі Ринок, вимагаючи негайного розгляду питання щодо скасування двоставкового тарифу.
 У пікетувальників є прапори УНСУ, „Нашої України”, „Батьківщини”, УНП, „Пори”. Учасників акції є приблизно 30-40 чоловік. 
Представники ТзОВ „Наш ринок” заблокували внутрішній прохід до міськради з вимогою до депутатського корпусу не приймати протесту прокурора, згідно з яким їм не дозволяють брати в оренду приміщення ринку.
Як розповіла „Гал-info” голова правління ТзОВ „Наш Ринок” Еліна Карачевська, ТзОВ „Наш ринок” заснований у 2005 році до вересня минулого року вони працювали нелегально, проте у вересні ухвалою сесії їм дозволено виготовити документи на реєстрацію ринку, а рішенням виконкому пізніше надано тимчасовий статус ринку. З того часу ринком було сплачено 125 тисяч гривень ринкового збору та 5 000 щомісяця за оренду землі. Проте „якщо депутати ЛМР проголосують за протест прокурора, ми знову перейдемо на нелегальний статус, а так ми виплачуємо кошти у міський бюджет”.
На даний момент міський голова погодився зустрітися з працівниками ринку і дозволив їм висловити свою позицію на сесії. Ринок знаходиться на вулиці Раппопорта, 8, на ньому створено 330 робочих місць і ТОВ складається із 129 засновників, що мають рівні частки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ