Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластовий центр пропонує допомогу у створенні осередків на Львівщині

Львівський обласний пластовий центр пропонує зробити перший крок разом і спільно створити скаутські осередки у громадах Львівської області.
Фото: Львівський обласний пластовий осередок

Про це йдеться на сторінці центру. 

У Львівській області Пласт має 25 осередків. Для створення нового осередку організація рекомендує розповісти про ідею друзям, родичам, знайомим, а також зацікавити освітян, місцеву парафію, активістів та владу.

«Від вас зорганізувати місцеву громаду, знайти зацікавлених Пластом і місце для проведення зустрічі. А від нас презентація про Пласт, історії від пластунів та сприяння в створенні осередку», — зазначають в обласному пластовому центрі.

“Наша референтка розвитку Юля Кравченко дуже хоче до вас приїхати і розповісти більше про Пласт. Зголосіться, щоб вона провела презентацію про Пласт у вашому місті чи селі, — йдеться у повідомленні. — Віримо, що спільними зусиллями Пласт з'явиться у кожному місті та селі Львівщини”.

Заповнити заявку можна за посиланням.

Контактний телефон +380986534714, Юлія

До слова, «Пласт» — українська скаутська організація. Метою Пласту є сприяти всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі; виховувати молодь як свідомих, відповідальних і повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільноти, провідників суспільства на ідейних засадах Пласту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ