Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни передали розвідникам Вифлеємський вогонь миру

Представники національної скаутської організації України “Пласт” передали начальнику ГУР МО України генерал-майору Кирилу Буданову вогонь зі Святої землі, як знак миру та добробуту для усіх українців.
Фото - ГУР

Про це повідомили в ГУР.

У свою чергу, керівник воєнної розвідки України Кирило Буданов підписав прапор України для пластунів, який на своїх таборах вони підійматимуть на щоглу щодня – як символ незламності українського духу.

“В Головному управлінні розвідки передача Віфлеємського вогню вже стала доброю традицією. Вдячний вам за те, що ви другий рік поспіль разом з Віфлеємським вогнем миру даруєте нам тепло й радість. Особливо сьогодні, під час збройної агресії росії проти нашої суверенної України, цей захід має дуже важливе значення. Його світло зігріває наші серця, вказує шлях у щасливе майбутнє, а ваша пластунська підтримка додає нам наснаги і впевненості у боротьбі з окупантами та вселяє незламну віру в нашу спільну Перемогу над заклятим та підступним ворогом.

Ми передамо цей вогонь до підрозділів та військових частин Головного управління розвідки, він буде горіти в оселях наших співробітників, символізуючи незламність Українського народу! Нехай він своїм сяйвом подарує мир, добро, злагоду та любов кожному з нас.

Від усього нашого колективу вітаю вас з прийдешніми святами! Бажаю бути здоровими та щасливими, впевненими й сміливими, рішучими та відважними, пишатися тим, що ми українці, і робити все можливе і неможливе заради вільної, незалежної, соборної та квітучої Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ