Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

«Пліч-о-пліч»: бригади зі Львівщини продовжують відновлювати будинки

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/3
Дві бригади зі Сокальщини замінюють пошкоджені вибухами ворожих ракет вікна та покрівлі приватних домоволодінь у селі Нова Зоря. Про це повідомили 22 серпня у пресслужбі Львівської ОВА.

Село розташоване за лічені десятки кілометрів від лінії фронту. Його звільнили в результаті успішного контрнаступу військ ЗСУ минулого року.

Село налічує пів сотні будинків, кожен з яких має різні ступені ушкоджень: десь прилетіли осколки, а десь пошкодження виникли внаслідок вибухів ворожих боєприпасів.

З місцевими жителями контакт налагоджено. Зокрема, якщо потрібно перевезти якісь габаритні матеріали, то люди дають свою техніку для транспортування.

Нагадаємо, Львівщина – один з 15 регіонів України, які долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч». Мета одна – допомогти відбудувати громади Херсонщини, які найбільше постраждали від агресії росії. Наша область взяла під свій патронат селище Біла Криниця, села Нова Зоря і Таврійське. Загалом в межах проєкту «Пліч-о-пліч» Львівщина планує відновити понад 300 об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ