Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Побили і пограбували: у Львові затримали ймовірних грабіжників

Як повідомили 11 травня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні Львова виявили ймовірних грабіжників.
Фото: патрульна поліція Львівської області

Сьогодні близько 2 години ночі на вулиці Виговського трапився грабіж. 28-річний потерпілий розповів патрульним 4 батальйону, що двоє осіб біля під'їзду напали на нього, завдали тілесні ушкодження, заволоділи його телефоном і гаманцем.

Заявник надав детальний опис зловмисників, зазначивши, що голомозий чоловік наносив йому удари кулаком. Поліцейські передали орієнтування усім екіпажам, а також, переглянули відео з камер спостереження, аби зорієнтуватися куди побігли нападники.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції і вирушили на пошуки невідомих.

За деякий час патрульні побачили осіб, які були схожі на грабіжників. Вгледівши екіпаж, чоловіки почали нервуватися. Під час поверхневої перевірки, у них не виявили речей потерпілого. Натомість, у 20-річного львів'янина на правій руці було почервоніння і набряк. Пояснити походження цього ушкодження він не зміг.

Цього громадянина та його 22-річного товариша патрульні супроводили у відділ поліції для встановлення обставин. Згодом, потерпілий упізнав цих осіб і сказав, що це саме вони здійснили грабіж.

Наголошуємо, лише вчасне звернення до поліції допоможе затримати зловмисників по гарячих слідах. В разі необхідності телефонуйте за номером телефону 102.

Нагадаємо, як писало Гал-інфона Львівщині розшукують особливо небезпечного злочинця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ