Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Подарунки батькам | ТОП-10 ідей

Батьки — найважливіші люди, тож хочеться постійно тішити їх і роби їхнє життя простішим. Що вже казати про важливі дати, як-от День народження, День ангела або річниця весілля.

Без приємних сюрпризів не обійтися. Подарунок батькам на важливу дату повинен бути корисним і практичним. Важливо, аби ним активно користувалися обидвоє.

ghmF6sRBhffB8RSGvTAKRccvDt2P5KQfgaWe5GH0GEQRFsa6-B8aBPsiSgN8EBMyx-A6FWUN5FVXnSDwnB2JoRKob-ZTgcCk9VpN-ImnfVbWAZC11wjedd9bOS6oarHoGNnvc6gOyu-LNOmdYAQe5Ws

ТОП-10 найкращих подарунків мамі з татом

Сюрприз на свято може бути матеріальним або емоційним. Якщо ідей немає, а в голові крутяться лише яскраві китайські сувеніри, найкраще рішення — подарунковий сертифікат. Краще вибирати подарункову картку на купівлю товарів в інтернет-магазині. Там більший асортимент товарів, а великогабаритні покупки, як-от мультиварка або домашній кінотеатр, можна замовити з доставкою додому.

Якщо все-таки хочете вибрати подарунок самостійно, пропонуємо список з 10 кращих ідей:

  1. Настільні ігри. Найбільше батьки тішаться спільному проведенню часу з дорослими дітьми. Інтереси змінюються з часом, тож сім’я збирається за одним столом все рідше. Настільні ігри — гарна можливість зблизитися й весело провести дозвілля. Варіантів безліч: від класичних шахів до інноваційних ігор «‎Емоційний інтелект», «Техас‎».
  2. Розумний сад. Гарний презент батькам, котрі мешкають у квартирі, але цінують все натуральне й свіже з власного городу. Крім користі, це ще й гарне доповнення інтер’єру.
  3. Дифузор і живі квітки. Приємні аромати — запорука гарного настрою. Тож нехай батьки розпочинають свій день жваво і бадьоро.
  4. Набір банних приналежностей. Лікарі стверджують, що регулярний візит до бані позитивно впливає на серцево-судинну систему.
  5. Смартфон або планшет. Техніка — прерогатива молоді. Допоможіть рідним завжди залишатися на зв’язку.
  6. Лампа з безпровідною зарядкою. Згодиться мамі-вишивальниці й батькові-книголюбу.
  7. Картина по фото. Надішліть сімейне фото в поліграфію і презентуйте батькам картину за номерами для відпочинку ввечері.
  8. Електрокамін. Теплий і затишний презент для осінніх і зимових вечорів. Підійде батькам, котрі люблять відпочинок вдома.
  9. Подарунковий набір сомельє. Гарні келихи на вино, автоматичний штопор і чайник — те, що треба для кожного дому.
  10. Чашки ручної роботи. Простий посуд — занадто банально. Авторський — прекрасне рішення.

Найкращий подарунок — емоції

Нові емоції — не менш вдалий сюрприз для батьків від сина або доньки. Коли діти виросли, прийшов час відпочити й зайнятися улюбленими справами. Батьки рідко полюбляють екстремальні розваги (залиште таку активність собі). Тож краще вибрати щось класичне:

  • парний масаж;
  • прогулянку на конях;
  • візит до артмайстерні;
  • практичний майстер-клас з живопису;
  • онлайн-курс;
  • відпочинок в SPA-комплексі;
  • вихідні в апарт-готелі;
  • катання на джипах.

Не забувайте про святкове пакування. Наприклад, можна додати гарну листівку з вкладеною сімейною світлиною. Або заховати подарунок у великий дерев’яний ящик, який відкривається тільки ломом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ