Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Податкова міліція Львівщини знешкодила підпільне виробництво горілки

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі ГУ ДФС у Львівській області, податкова міліція Львівщини знешкодила підпільне виробництво горілки.

14 січня 2016 року в рамках операції «Акциз-2016», на території одного з гаражних кооперативів Львову та у складських приміщеннях Пустомитівського району припинено незаконну діяльність „підпільних цехів” з виробництва фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

Про серйозність намірів злочинців свідчила вже навіть наявність свердловини для забору води глибиною понад 800 метрів.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів виявлено та вилучено 16 бочок з понад 3,5 тис. літрами спирту, 354 пляшки готових підроблених алкогольних напоїв з етикетками торгових марок «Мороша», «Абсолютний стандарт», «Львівська Шляхетна», «Первак», «Українка», «Слава», «Пшенична», «Московська», «Хортиця» з марками акцизного податку з ознаками підробки, 167 десятилітрових коробок („бекінбокс”) з готовою продукцією маркованою етикетками горілки «Пшенична». Всього підробленої горілки кількістю 4,2 тис. літрів.

Вилучено обладнання для масового виробництва фальсифікату орієнтовною вартістю пів-мільйона гривень, зокрема: тисячолітрові технічні резервуари, пакувальна плівка та електрофени до неї; електронасоси; самоклеючі стрічки, 1400 картонних десятилітрових коробок („бекінбоксів”); спиртометри, тара, фільтри, шланги, клей, ватні тампони, лійки, корки, етикетки для виробництва різних алкогольних напоїв, понад 68,6 тис. марок акцизного податку з ознаками підробки.

Загальна ж орієнтовна вартість вилученої продукції, сировини і обладнання перевищує 1,7 млн. грн.

Тривають слідчі дії в межах кримінальних проваджень за статтею 204 КК України за фактом незаконного зберігання і збуту підакцизних товарів та статтею 199 КК України за фактами виявлення ознак підробки марок акцизного податку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ