Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Подробиці трагедії, коли внаслідок вибуху поранення отримали 3 бійці

У суботу, 1 жовтня, під час проведення тактичних навчань без бойової стрільби гранатометник механізованого взводу 24-ї бригади на тактичному полі виявив невідомий предмет та підняв його, що категорично заборонено. Це призвело до вибуху, внаслідок якого постраждало троє військовослужбовців. Про це сьогодні, 3 жовтня, в коментарі Гал-інфо повідомив керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України (Львів) Олександр Поронюк.

Як повідомив Олександр Поронюк, після надання першої медичної допомоги військовослужбовців оперативно евакуювали до стаціонарного лікувального закладу.

Військовослужбовець, який підняв вибухонебезпечний предмет, на цей час перебуває у відділенні кардіо-реанімації Львівського госпіталю. У нього постраждала рука, і лікарі намагаються її зберегти.

Ще один військовий доправлений з травмою очей у Київський госпіталь. Третій військовослужбовець відбувся легкими пораненнями.

Загрози для життя військових немає.

Командир бригади призначив службове розслідування.

«Це серйозне порушення правил безпеки під час тактичних навчань. Бійці завжди проходять інструктаж із техніки безпеки. Чому було таке рішення контрактника - підняти невідомий предмет - невідомо», - сказав Олександр Поронюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ