Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За день у Яворівській громаді зібрали пів мільйона гривень для 24 бригади

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/4
Яворів відзначив День міста. Замість гучних святкувань, відбулися благодійні заходи для збору коштів на дрони для 24 ОМБр імені короля Данила. Про це повідомляє Львівська ОВА.

У межах відзначення Дня міста на Яворівському стадіоні відбувся футбольний чемпіонат між місцевими командами. Опісля на великому полі зійшлися збірна ЗСУ та збірна ветеранів «Яворів» у товариському матчі. Право здійснити перший удар по мʼячу отримав молодший сержант Брезвін Михайло зі села Оселя, який під час виконання бойового завдання отримав серйозну вибухову травму. Право підняти Прапор України надали військовослужбовцю 36 бригади морської піхоти, яворівчанину, що повернувся з російського полону – Владиславу Івахову.

Наступною локацією став Культурно-мистецький центр «Сокіл». У дворику центру проходив фестиваль Яворівського пирога, де кожен старостинський округ, господині з різних закутків громади продавали виготовлені власноруч смаколики, напої і звичайно – яворівський пиріг, який нещодавно внесли у список нематеріальної культурної спадщини України!

А у залі «Соколу» проходив благодійний концерт гуцулки FIЇNKA, гроші за квитки на який були спрямовані на збір для 24 бригади. А ще слухачі також мали змогу позмагатися за придбання унікальних лотів.

Спільними зусиллями на День міста Яворова зібрали 530 000 гривень. Ці кошти підуть на потрібну справу – виготовлення дронів для 24 ОМБр імені короля Данила.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ