Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поганих доріг стільки, що ніяк відмовитись від ямкового ремонту

Для забезпечення безпечного проїзду автомобільними дорогами загального користування Львівської області на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області проводяться роботи з ліквідації аварійної ямковості. Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на 15.03.2018 р. з початку поточного року підрядними організаціями ліквідовано 512,00 кв. м аварійної ямковості холодним асфальтобетоном на автомобільних дорогах загального користування Львівської області, які зазнали значних ушкоджень та руйнувань за зимовий період, внаслідок впливу частих, різких перепадів температури повітря.

Виконання робіт з ліквідації аварійної ямковості проводиться відповідно до відомчих будівельних норм України щодо проведення аварійних робіт з ліквідації ямковості на асфальтобетонному покритті автомобільних доріг у холодний період року за несприятливих погодних умов (ВБН В.3.2.-218-5425:2009).

Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними за кермом, неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на дорожні знаки, не перевищувати дозволену швидкість, дбати про власну безпеку і безпеку інших.

       

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ