Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Жорстоке і цинічне зґвалтування у Львові

1/3
У Львові затримали чоловіка, який пограбував квартиру і зґвалтував жінку, повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Сьогодні, 13 лютого, о 4 годині ранку патрульні отримали виклик від чоловіка, який повідомив, що невідомий проник в його квартиру на вулиці Котлярській і напав на дружину. Патрульні негайно прибули на місце події, їх зустрів заявник, який розповів, що жінка перебуває в готелі поруч, а зловмисник ймовірно перебуває в квартирі. Для потерпілої викликали швидку допомогу.

Невідома особа проникла до квартири близько 2 години ночі, вважаючи, що там нікого не має. У цей момент там була жінка. Зловмисник напав на неї, боротьба тривала дві години, за цей час окрім тілесних ушкоджень невідомий зґвалтував її.

Після усього заподіяного чоловік забрав цінні речі в квартирі. У момент коли невідомий вийшов у іншу кімнату жінці вдалося втекти і сповістити чоловіка, який викликав патрульних. В квартирі інспектори нікого не застали, однак почули що хтось забіг на горище. Полісмени одразу забігли туди і помітили відкриту кватирку. Відчинивши вікно побачили, що за підвіконня тримався невідомий чоловік і ногами стояв на карнизі. Особа не відреагувала на вимогу поліцейських повернутися в приміщення. Раптом чоловік стрибнув з 4 поверху. На землі зловмисник звівся на ноги і почав втікати у сусіднє подвір‘я. Інспектори, які приїхали для підсилення, побігли за ним. Там інспектори у закинутому сміттям приміщенні і знайшли чоловіка, який вдавав, що спить. На місце викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу

30-річний мешканець міста Соснівка отримав численні переломи, його госпіталізували у 8-клінічну лікарню міста Львов і зараз він перебуває під конвоєм. В квартирі потерпілих знайшли військовий квиток затриманого, який той загубив там. Зловмисник судимий за зґвалтування вагітної жінки у 2009 році. Тоді він проник в квартиру на другому поверсі через балкон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ