Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поїзд із цистернами вибухнув у Болгарії

У Болгарії поїзд з цистернами вибухнув поруч зі станцією села Хітріна, є щонайменше чотири жертви, десятки отримали поранення, передає УНН з посиланням на Novinite.

"О 5:42 за болгарським часом надійшов сигнал з мобільного телефону про те, що зійшов з рейок поїзд в Хітріна, і чутні вибухи. Відразу було направлено бригади пожежної допомоги, поліції і швидкої допомоги", - сказала представник поліції в Шумені Ася Йорданова.

Команди пожежних евакуювали людей з будинків, розташованих неподалік від вогняної стихії. Периметр безпеки досить великий. На місці інциденту перебувають лише команди пожежної служби. Більше 100 пожежників ведуть боротьбу з вогняною стихією.

"Евакуюються всі люди, хто перебуває під загрозою. Ті, хто відмовляються, - примусово. Поліція рішуча", - заявив директор головної дирекції "Пожежна безпека і захист населення", комісар Ніколай Ніколов.

Він підтвердив інформацію про загиблих людей. За його словами, це "щонайменше, чотири людини, ймовірно, їх буде більше".

"Наші команди зосереджені на тому, що знаходити під уламками принаймні тих, хто живий. Виявлено 12 осіб з різними травмами. Усі медичні установи в районі підняті за тривогою. Більше 20 будівель зруйновані", - сказав Н.Ніколов.

"Перша хвиля була дуже сильною. Був і другий вибух. Існує ймовірність ще вибухів, тому що вагонів багато. Команди охолоджують вагони, але не знають, чим вони завантажені. Трагедія велика", - сказав мер Хітріна Нурідін Басрі Ісмаїл.

За його словами, є багато постраждалих будинків, є і повністю зруйновані, згорів поліцейський відділок. "Горять багато будинків, може бути, в радіусі 500-600 метрів", - заявив мер болгарського Хітріна.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ