Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейські Львівщини забезпечуватимуть публічний порядок на Водохреща

Як інформують у прес-службі поліції Львівської області, 19 січня поліцейські Львівщини забезпечуватимуть публічний порядок на Водохреща.

Працівники підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області на Водохреща, 19 січня, нестимуть службу поблизу храмів, де відбуватимуться святкові богослужіння, а також у місцях, де проводитимуться купання.

Основне, на що звертатимуть увагу поліцейські – це попередження порушень публічного порядку та злочинів. Правоохоронці нестимуть службу біля храмів, а також у місцях проведення масових заходів, зокрема купань. У Львові це, в першу чергу, центральна частина міста та площа Ринок, де о 13.30 проводитиметься загальноміське освячення води.

Збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюватимуть вибухотехніки та кінологи щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів.

Правоохоронці звертаються до усіх мешканців Львова та області з проханням бути взаємоввічливими та толерантними. Не порушуйте публічний порядок, а у випадку якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102.

Купаючись, обов’язково дотримуйтесь правил безпеки на воді, не переохолоджуйтесь та не зловживайте алкоголем. Також не забувайте під час поїздок дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ