Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція порушила справу через масове отруєння на Сихові

Троє дорослих та двоє дітей, котрі були госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією, розповіли, що перші симптоми отруєння відчули після того як поїли в піцерії на Сихові, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 6 лютого, до правоохоронців надійшло повідомлення про п’ятьох осіб, двоє з яких неповнолітні, госпіталізованих у одну з львівських лікарень з діагнозом «гостра кишкова інфекція».

Госпіталізовані - львів’яни, троє дорослих віком 29, 34 та 42 роки, а також двоє дітей віком 4 та 5 років. За словами потерпілих, 4 лютого вони їли піцу в одній з піцерій, розташованій у торгівельному центрі на Сихові. Наступного дня усі відчули перші симптоми отруєння, а вранці 6 лютого, коли їх стан погіршився, звернулись за допомогою до медиків та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.
Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ