Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція провела рейд маршрутками і впіймала 4 злочинців

У Львові правоохоронці викрили чотирьох кишенькових злодіїв. Злочинців впіймали 8 листопада під час оперативно-профілактичного відпрацювання Львова та області. Усі зловмисники «працювали» у громадському транспорті, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У маршрутному таксі №50 близько 18.15 38-річний зловмисник, львів’янин, викрав з кишені куртки 32-річної пасажирки мобільний телефон "HUAWEI" вартістю 4500 гривень. Речовий доказ (викрадений телефон) правоохоронці у зловмисника вилучили та повернули власниці.

У маршрутному таксі №184а двоє зловмисників – 31-річний чоловік та 29-річна жінка, обидвоє львів’яни, близько 8.45 викрали з рюкзака у 31-річної пасажирки "Ipad Apple" та набір манікюрних інструментів на загальну суму вісім тисяч гривень. Речові докази (викрадені речі) поліцейські у зловмисників вилучили та повернули власниці.

У трамваї №1 близько 14.00 35-річний львів’янин викрав у 39-річної пасажирки, мешканки Рівненської області, гаманець, у якому були гроші у сумі 131 гривня та дві банківських картки. Речові докази (викрадені речі) правоохоронці у зловмисників вилучили та повернули власниці.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів, вирішуються питання кваліфікації правопорушень згідно норм Кримінального кодексу України, за одним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Зловмиснику загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ