Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліціянти Львівщини знайшли рецидивіста, що вкрав гроші з будинку

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, підозрюваного у крадіжці грошей з будинку. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

27 лютого на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку від мешканця одного з сіл району. За словами заявника, з його будинку було викрадено грошові кошти у сумі 24 тисячі гривень.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та дільничний офіцер поліції відділення поліції №1 Яворівського районного відділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 32-річний житель міста Мостиська, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ