Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Полк зв’язку Повітряного командування “Захід” визначено однією з кращих військових частин

В управлінні, військових частинах та з’єднаннях Повітряного командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України завершився “Тижня служби військ” - повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
Головна мета цього заходу полягала у проведенні комплексу заходів з вивчення і практичного впровадження в життя вимог статутів Збройних Сил України та інших нормативних документів з питань організації повсякденної діяльності, служби військ, а також досягнення належного рівня статутного порядку у військових частинах та підрозділах повітряного об’єднання.
Керівний склад та група служби військ штабу Повітряного командування “Захід” брали безпосередню участь у проведенні запланованих занять та здійснювали контроль за ходом проведення “Тижня служби військ” у підпорядкованих військових частинах. Як зазначив начальник групи служби військ штабу повітряного об’єднання підполковник Зіновій Гладун, особиста участь керівного складу Повітряного командування “Захід” дала змогу провести заходи “Тижня служби військ” на високому методичному рівні із залученням максимальної кількості особового складу.
За підсумками заходу однією з кращих військових частин було визначено полк зв’язку Повітряного командування “Захід”, що дислокується на Львівщині.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ