Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польське місто Катовіце стало 23 містом-побратимом Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий та президент Катовіце Марцін Крупа підписали сьогодні, 11 вересня, угоду про співпрацю. Відтак польське місто стало 23-м містом-партнером Львова.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

На підписання угоди до Польщі делегація зі Львова поїхала на один день. 

“В час війни це не просто про партнерство, це про братерство. Я надзвичайно вдячний полякам за все, що вони роблять для нас. Багато українців знайшли тут свій другий дім. 

Окрема подяка за те, що зголосилися підтримати екосистему реабілітації UNBROKEN. Символічно, що сьогодні Катовіце відзначає день міста. Найщиріші вітання! Разом ми сильніші!”,  - сказав Андрій Садовий. 

“Я у Львові був кілька разів. І маю надію, що ми повернемося до наших мирних зустрічей в наших містах. Будемо заохочувати наших мешканців відвідувати ці міста, зав’язувати нову дружбу та творили цю велику Європу”, —  сказав Марцін Крупа. 

За інформацією управління зовнішніх зв'язків та промоції Львівської міської ради, тепер Львів має 23 міста-партнери у різних країнах світу: Баня-Лука, Будапешт, Вільнюс, Вінніпег, Вроцлав, Краків, Кутаїсі, Лодзь, Люблін, Перемишль, Пловдів, Рішон Ле-Ціон, Рочдейл, Ряшів, Тбілісі, Фрайбург, Ченду, Канни, Вюрцбург, Орхус, Пула-Пола,  Рейк’явік та від сьогодні - Катовіце.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ