Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польське радіо для України призупиняє мовлення з 1 січня 2024 року

З 1 січня 2024 року Польське радіо для України призупиняє мовлення. Про це повідомили на Facebook-сторінці Українська служба Польського радіо.

Польське радіо для України – це україномовний канал польського суспільного мовника, який було створено на основі Української служби Польського радіо для України після початку повномасштабного вторгнення Росії у березні 2022 року. Польське радіо для України стало однією з найбільших україномовних радіостанцій у світі. Час ефіру з березня 2022 року до січня 2023 року збільшився від пів години до 14,5 годин! У ефірах висвітлювали ситуацію на фронті, говорили про польсько-український діалог, підтримку України з боку Польщі та інших країн.

"Ми розповідали українцям про Польщу, а полякам – про Україну.

У час, коли уся Польща, світ долучилися до підтримки українок і українців, котрі, рятуючись від війни, змушені були полишити свої домівки й у відносній безпеці жити з тривогою про рідних в Україні (з тим щемливим запитанням «як ти?»), ми старалися бути джерелом інформації для українських воєнних мігрантів у Польщі, котрі знайшли тут прихисток і шукали себе у новій реальності. 

Для нас, журналісток і журналістів Польського радіо для України, ці майже два роки роботи каналу були великим викликом, неймовірним щастям, радістю бути з вами, дорогі слухачі, на хвилях Польського радіо для України. Дякуємо, що слухали, дякуємо, що ви з нами!

Щоденні півгодинні передачі Української служби Польського радіо продовжать виходити в ефір…

З повагою і вдячністю, журналісти Польського радіо для України", - зазначила Українська служба Польського радіо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ