Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 700 дітей з Львівщини уже побували на відпочинку та оздоровленні

На оздоровлення поїхали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих захисників. Це уже п’ятий заїзд. Загалом таких змін буде 11.
Фото - ЛОДА

Про це повідомляють на сайті ЛОДА. 

Заїзди відбуватимуться до кінця року. Кожна зміна триває 21 день. Таких змін уже було чотири, а загалом це уже 53 дитини з Львівщини. Крім того, ще 17 дітей з нашої області поїхали у Міжнародний дитячий центр «Артек» у Пущі-Водиці, що на Київщині. Путівки в ці два табори придбали для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей загиблих захисників за кошти державного бюджету.

«Також ми придбали 777 путівок за кошти обласної програми відпочинку дітей. І 556 дівчат і хлопців уже скористались можливістю оздоровлення. Ще 221 дитина зможе отримати таку послугу у серпні. Впродовж останніх двох років ми активно працюємо і над тим, щоб діти мали змогу виїхати на відпочинок за кордон. Цього року 42 дитини побували на відпочинку в Італії і уже повернулися звідти. Ще одна група дітей – 42 дитини, повернулась із Франції. Маємо підтвердження від італійської сторони про ще 44 дитини. Є попередні домовленості про оздоровлення 59 дітей у Польщі. А також до цього процесу долучились ще й Словаччина та Литва. Тобто географія країн, які готові допомагати нашим дітям, постійно збільшується», - розповів керівник департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА Роман Андрес.

Щоб отримати путівку потрібно звернутися до структурного підрозділу територіальної громади, який відповідає за оздоровлення та відпочинок дітей.

Детальна інформація, щодо порядку отримання путівок за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ