Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Понад 7 тис. земельних ділянок отримали учасники бойових дій з Львівщина

Як повідомили 31 серпня у прес-службі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, на Львівщині учасники бойових дій отримали у власність понад 7 тис. земельних ділянок.

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників бойових дій земельними ділянками, військовослужбовці та члени родин загиблих воїнів отримали у власність 7 339 земельних ділянок, розташованих на території Львівської області, загальною площею 4,8 тис. гектарів. Ділянки призначені для садівництва, ведення особистого селянського господарства, індивідуального дачного будівництва.

Учасники бойових дій отримали ділянки переважно для ведення садівництва (4 560 земельних ділянок), особистого селянського господарства (930 земельних  ділянок) та індивідуального дачного будівництва (142 земельні ділянки).

Найбільше земельних ділянок було надано у Пустомитівському (1 113 земельних ділянок) та Жовківському (983 земельні ділянки) районах Львівської області.

Довідково

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ