Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Понад два десятки клубів висловили недовіру президенту ПФЛ

Під відповідним зверненням підписалися 24 клуби Першої та Другої ліг.

Двадцять чотири клуби ПФЛ (Перша і Друга ліги) висловили недовіру Сергію Макарову, президенту ПФЛ. Вони закликали на наступній конференції ПФЛ розглянути питання про відставку Макарова, а також проведення фінансового і аудиторського звіту організації.

У заяві наголошується, що під час позачергової конференції ПФЛ, яка відбулася 11 червня, двадцять клубів підписали колективне звернення про висловлення недовіри президенту ліги. Пізніше до нього приєдналися ще чотири клуби. Причиною називають «непрофесіоналізм Макарова С.Д. в ситуації, пов'язаній з дією заборони на проведення масових спортивних заходів, в тому числі футбольних змагань».

«Макаров С.Д. своєї неорганізованістю, неможливістю знаходження компромісу серед клубів, відсутністю чіткої позиції, як керівника організації, і пасивністю у винаході шляху повернення до футболу привів до розколу і конфліктної ситуації серед клубів ПФЛ та проведення двох Рад Ліг і однієї позачергової Конференції. Іншим наслідком його некомпетентності стало перетворення ПФЛ у фінансово неспроможну організацію без будь-яких заощаджень, яка самостійно не може об'єднати клуби та забезпечити проведення футбольних змагань», - повідомляється у зверненні клубів.

Повний список клубів, що підписали заяву: ФК «Авангард» Краматорськ, ФК «Буковина» Чернівці, ФК «Верес» Рівне, ФК «Волинь» Луцьк, ФК «ВПК-Агро» Шевченківка, ФК «Гірник» Кривий Ріг, ФК «Гірник-Спорт» Горішні Плавні, ФК «Діназ» Вишгород, ФК «Калуш» Калуш, ФК «Кремінь» Кременчук, ФК «Кристал» Херсон, ФК «Металург» Запоріжжя, ФК «Миколаїв» Миколаїв, ФК «Минай»  Ужгород, ФК «Нікополь» Нікополь, ФК «Поділля» Хмельницький, ФК «Полісся» Житомир, ФК «Прикарпаття» Івано-Франківськ, ФК «Реал Фарма» Одеса, ФК «Рух» Львів, ФК «Таврія-Сімферополь» Берислав, ФК «Ужгород» Ужгород, ФК «Чайка» Петропавлівська Борщагівка, ФК «Чорноморець» Одеса.

Нагадаємо, як повідомляв «Гал-Інфо» раніше, один з президентів клубу ПФЛ був пожиттєво відсторонений від футболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ