Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Попередній список заступників голови Львівської ОДА: Богдан Матолич – перший

Як повідомило Гал-інфо достовірне джерело, у Львівській ОДА вже сформовано попередній список імовірних кандидатів на посади заступників голови ОДА. Першим заступником мав би стати екс-начальник Державного управління охорони навколишнього природнього середовища у Львівській області Богдан Матолич.

Також Богдан Матолич вже був заступником і першим заступником голови Львівської ОДА  - в Олександра Сендеги (2003 – 2004 роки). А після відставки О.Сендеги був короткий термін в.о. голови Львівської ОДА ( у період Помаранчевої революції). 

На посаду заступника з питань Євро-2012 претендує теперішній заступник голови Львівської ОДА з цього напряму Володимир Губицький.

Заступником – керівником апарату, скоріш за все, стане Орест Матвіїшин, який досі працював в Києві – заступник начальника управління регіональної політики секретаріату Кабміну, завідувачем відділу з питань територіальної організації влади та місцевого самоврядування, і був куратором Львівської області.

Кандидат на «гуманітарного» заступника – чинний перший заступник Мирон Янків. Водночас джерело повідомило, що вірогідно Мирон Янків не прийме такої пропозиції і піде геть з Львівської ОДА.

Заступник з питань економіки – найбільш відкрита позиція, серед кандидатів називають Ростилава Сороку, екс-начальника управління промисловості Львівської ОДА

Довідка.

З числом заступників я вже визначився, їх буде чотири і п’ятим буде заступник з питань підготовки до чемпіонату Євро-2012, який працюватиме до 2012 року. У цей час ми ці питання вивчаємо остаточно і, думаю, до кінця тижня зможемо озвучити прізвища. Про це сьогодні, 10 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Стосовно ж реорганізації структури апарату адміністрації він зазначив: «Структура буде відповідною до рішення Кабміну щодо областей нашої категорії. Звичайно, хотілося б щоб ті люди, які працюють, залишилися на своїх місцях».

На запитання-уточнення, чи означає це, що він є задоволений їхньою роботою, Михайло Цимбалюк відповів лаконічно: «Не всіма».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ