Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Поради на кожен день від Міністерства охорони здров’я

На сторінці Міністерства охорони здоров’я у Facebook розмістили поради, яких потрібно дотримуватися щодня. Супроводжуються поради музикою та відеокліпами.

Мити руки, щоби вони були чисті і на них не залишилось небезпечних вірусів та бактерій, треба 20 секунд. Чистити зуби рекомендовано 2 хвилини. При непрямому масажі серця зовнішню компресію грудної клітки слід робити з частотою не менше 100 разів на хвилину. Але як орієнтуватися в часі? Дослідники помітили, що деякі пісні ідеально підходять для виміру часу та ритму:

Щоби убезпечити себе та оточуючих від харчового отруєння, грипу чи діареї, позбутися бруду, вірусів та бактерій, старанно мийте руки з милом впродовж 20 секунд. Для того, щоби зорієнтуватися у часі, двічі проспівайте "Happy Bithday to you" (англійською чи українською).


Від яких хвороб захищають чисті руки можете дізнатись за посиланням

Ідеальний ритм для правильного чищення зубів - "Gangnam Style" південнокорейского виконавця PSY. Але за часом все ж доведеться стежити - пісня триває довше рекомендованих 2 хвилин для чищення зубів. 


У відео від American Dental Association дивіться, як правильно чистити зуби.
5 простих правил, щоб зберегти здорові зуби перегляньте за посиланням.

Ритм "Stayin’ Alive" групи "Bee Gees" має ритм 103 удари в хвилину і є майже ідеальним для натискань на грудину при серцево-легеневій реанімації. Цей хіт використовують для навчання і проведення непрямого масажу серця у різних країнах світу. Американський лікар Девід Метлок відзначив, що багато людей не наважуються в критичній ситуації почати непрямий масаж серця, оскільки не впевнені у ритмі натискань на грудину.


Цьому можна навчитися на курсах першої допомоги і на практиці спробувати різні методики на манекені. 
Прогляньте відео British Heart Foundation.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ