Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Посадовців МВС викрили на оборудках із нерухомістю відомства

Служба безпеки України спільно з ДБР викрила посадовців Міністерства внутрішніх справ на оборудках із заставною нерухомістю відомства.Про це Гал-інфо повідомили у прес-центрі СБУ.
Посадовців МВС викрили на оборудках із нерухомістю відомства

У межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці встановили, що у 2017 році Державна фіскальна служба застосувала податкову заставу на майно підприємства, яке належить до сфери управління МВС України, через несплату податків на суму 1,2 мільйони гривень.

Натомість, у 2018 році посадовці підприємства достовірно знаючи про процесуальні дії, використали підробне рішення одного з судів м. Дніпро для зняття податкової застави і подальшої реалізації майна, арештованого податковим органом. У результаті київська нерухомість загальною площею понад 3,7 тисяч квадратних метрів "відійшла" третім особам чим була завдана шкода державним інтересам в особливо великих розмірах.

Слідчі Центрального апарату ДБР під процесуальним керівництвом Генпрокуратури України та оперативним супроводженням СБУ провели санкціоновані обшуки у фігурантів справи, які здійснювали реалізацію майна, нотаріуса, державного реєстратора. За результатами санкціонованих слідчих дій правоохоронці вилучили документацію із доказами незаконного відчуження арештованої нерухомості та заподіяння державі матеріальних збитків.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині за службове підроблення судитимуть майстра лісу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ