Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Повідомили про самогубство радника Плотницького

Радника ватажка терористичної організації "ЛНР" Ігоря Плотницького Геннадія Ципкалова, якого затримали бойовики за "спробу перевороту", -про це повідомляє сепаратистський сайт "Луганське агентство новин", - повідомив Лівий берегзнайдено повішеним.

Представник так званої "прокуратури ЛНР" Сергій Рахно заявив, що Ципкалова затримано у справі про "спробу перевороту" і сьогодні мав відбутися його допит.

"Під час розслідування встановлено попереднє коло осіб, які під час неодноразових зустрічей протягом 2014-2016 років домовилися про реалізацію сценарію щодо зміщення, в тому числі з фізичною ліквідацією, керівництва Республіки в особі голови Республіки ... Під час слідства було затримано радника голови ЛНР Ципкалова, за участю якого сьогодні планувалися слідчі дії, а саме - його допит як підозрюваного і очна ставка з участю другого затриманого, а також обрання йому судом запобіжного заходу на період слідства", - заявив він.

За версією "прокурора", затриманий наклав на себе руки, "усвідомивши глибину своїх злочинних дій".

"Сьогодні вночі затриманий Ципкалов, ймовірно усвідомивши глибину своїх злочинних дій і усвідомивши, що надана ним оперативна інформація про коло осіб, які беруть участь у змові з метою повалення законної влади в Республіці, є безумовно небезпечною для його життя, і будуть зроблені спроби його фізичної ліквідації змовниками, що перебувають на свободі, наклав на себе руки шляхом повішення. Зараз його труп оглянули слідчі та експерти, труп направлено на судово-медичну експертизу з метою встановлення точної причини смерті", - повідомив Рахно.

Він також заявив, що є достовірні дані про причетність до вказаного злочину колишнього голови "Народної Ради ЛНР" Олексія Карякіна.

Нагадаємо, раніше в воронезькому селищі Підгірне отруїлися грибами батьки Плотницького. Вони були госпіталізовані в місцеву, а потім в московську лікарню, проте лікарі не змогли їх врятувати - через кілька днів пенсіонери померли.

ukr.lb.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ