Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пожежа на арсеналі в Ічні: Президент збирає силовиків

Президент України Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді у зв'язку з ситуацією, що склалася поблизу Ічні на Чернігівщині. Про це у Facebook повідомив речник глави держави Святослав Цеголко.
1/3

"Президент викликав силовиків для доповіді у зв'язку з ситуацією, що склалася поблизу Ічні на Чернігівщині. Уряду доручено надати всю необхідну допомогу людям", - повідомив Святослав Цеголко.

Як повідомили в МВС України, на Чернігівщину вирушили спецпризначенці столичної поліції. Вони допомагатимуть вивозити людей із небезпечної зони та нестимуть службу на поліцейських постах. Окрім того, із собою правоохоронці взяли спеціальні намети та польову кухню для облаштування тимчасових пунктів.

Також на місці події працює штаб на чолі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, першим заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим та Головою ДСНС України Миколою Чечоткіним.

Як повідомлялось раніше, о 3 годині 30 хвилин надійшла інформація від начальника 6-го арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області стався вибуху на технічній території. Масштаб уточнюється. Оперативно повідомлені всі відповідні служби та органи місцевої влади. Здійснюється евакуація людей. Розгорнуто штаб ліквідації надзвичайної події. Проводяться відповідні обмежувальні заходи по всій території Чернігівської області та вздовж державного кордону.

Раніше було закрито повітряний простір в радіусі 30 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту призупинено. Маршрути об‘їзду та обльоту небезпечної зони організовують підрозділи Міністерства інфраструктури

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ