Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пожежа в одеському коледжі: рятувальники шукають людей та розбирають завали

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
Станом на 16 год. 5 грудня, продовжуються заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із пожежею в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про це інформують у прес-службі ДСНС Одеської області.

Внаслідок пожежі загинула 1 особа, 30 осіб було госпіталізовано до лікувальних закладів (1 особа виписана) та доля 14 осіб залишається невідомою.

Пожежа в одеському коледжі: загинула 17-річна студентка

Основні зусилля підрозділів ДСНС направлені пошук людей та розбирання конструкцій.

Силами ДСНС здійснюється гасіння окремих осередків тління які виявляються в завалах у ході розбирання зруйнованих елементів будівельних конструкцій.

Рятувальниками Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС із застосуванням інженерної техніки, засобів малої механізації  та спеціального обладнання проводиться робота по зрізанню звисаючих елементів конструкцій з метою усунення небезпеки для роботи особового складу, а також розпочато розбирання завалу через віконні пройоми на рівні першого та другого поверхів.

Всього з початку розбирання завалу вивезено 10 м куб. будівельних конструкцій. Крім того, здійснюється відкачування води із підвальних приміщень будівлі коледжу. Всього відкачано 80  м куб. води.

Правоохоронними органами проводяться заходи щодо встановлення ймовірного місця знаходження 14 осіб.

Всього до робіт залучено 37 од. техніки та 170 чоловіків. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи продовжуються.

Нагадаємо, що пожежу локалізовано о 14 год. 18 хв. на площі 4 тис. м кв.

Довідково:

Інформація про пожежу в будівлі коледжу економіки та права надійшла до Головного управління ДСНС України в Одеській області о 10 год. 12 хв., 4 грудня.

В Одеському коледжі трапилась пожежа: постраждало 12 людей

Основні зусилля зосереджено на рятування людей з будівлі (за оперативною інформацією перебувало понад 400 осіб), захисті шляхів евакуації та гасінні пожежі.

Одночасно проводилось рятування людей відрізаних вогнем та димом від виходів за допомогою пожежних драбин і автопідіймачів та евакуація по внутрішніх сходових клітинах.

Підрозділами ДСНС врятовано та евакуйовано 40 осіб (12 чол. виведено по сходових клітинах, 10 чол. виведено ланками ГДЗС та 18 чол. за допомогою драбин і автопідіймачів).

Пожежа в одеському коледжі: у місті оголосили дводенну жалобу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ