Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пожежно-рятувальна частина Дрогобича отримала від Кракова нове обладнання

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/2
Покращили матеріально-технічну базу своєї частини – місто Краків скерував у Дрогобич, зокрема в 5 Державну пожежно-рятувальну частину міста нове обладнання. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Мова іде про смоктуючі рукави, з’єднувальні головки на пожежні рукави та пожежні стволи. Така необхідна для пожежної частини допомога стала наслідком офіційної поїздки в Краків представників із Дрогобича. Зокрема, керівника КП «Дрогобичводоканал» Романа Шагали та керівника КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимира Кондзьолки. У межах цієї поїздки Дрогобицькому водоканалу було передано важливий презент – каналізаційну машину. Окремо, пожежній частині міста Котермака влада міста Кракова та місцеві пожежники передали необхідне матеріально-технічне обладнання.

У ці дні відбулась офіційна передача обладнання керівництву пожежної частини міста. Вручили обладнання міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівник КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка.

«Наші тісні партнерські стосунки із Краковом, керівництвом міста та місцевим водоканалом виливаються у підтримку нашого міста, переміщених осіб, підтримку Дрогобицького водоканалу і пожежної частини Дрогобича. Щиро радіємо цій дружбі та тому факту, що наші друзі поляки проявляють такі жести доброї волі і допомагають нам, нашим підприємства у час війни. В такий спосіб спільно працюємо на перемогу та її наближення», – зазначив Тарас Кучма.

Як наголосив заступник начальника Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у Львівській обл. Роман Худик – нове обладнання буде використовуватись для укомплектування пожежних автомобілів та сприятиме кращій роботі надзвичайників міста.

Додамо, під кінець літа дрогобицька пожежна частина отримала новий пожежний автомобіль від колег із Кракова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ